HTML

Comment.Com

2007.11.14. 16:54 Dallas

Nos, az utolsó én vagyok, elmentem az egészet, hátha kimoderálják ezt a veretes kommentelést is..

 

 

ri_porter 2007.11.13. 21:01:53

Az Árpa Attila valóban egy nagyon tehetségtelen és fantáziátlan majom. Ráadásul becstelen tolvaj is. Az szégyelje magát aki pénzt szánt a filmjére, azok akik megnézték pedig máskor gondolkodjanak előre. Hihetetlen pocsék filmet csinált, tehetségtelen író-rendező. Amikor az rtl ben sanyargatott minket, megmondom mit csinált, böngészte a luxemburgból érkező faxokat a már megvásárolt licensek közül itthon mit vegyen át, kinevezte magát producernek és olyan szar lett mint amilyen ő. Vagy amiért kirúgták - bár nem köztudott - seftelt a reklámpénzekkel - az rtl kanálistól kisikkasztott mindenféle kedvezmény ürügyén lehúzta a reklámozókat akik a táska pénzeket az unokatestvérének szállítottálk. Maffiózó akart lenni, hogy nem ő intézi - de egy béna, mindenki tudta, hogy ő intézi :) Munkájához tartozott, hogy amikor is valaki magyar műsorgyártó cég lépett színre, gyakorlott stábbal, céggel, ismert és jó műsorvezetővel - akkor mit csinált? Pofátlanul bekért a műsorterven felül szereplő ötleteket (amiket persze nem kapott meg) és a szinopszisból átemelt pár olyan elemet ami gazdagíthatta az egyébként pocsék saját műsorát. Konkrétan lopott az ostoba hülye gyerek Konkrétan engem. Úgy hogy ezúton is üzenem, hogy még összefutunk és ha nem lesznek ott túl sokan a padlót törlöm majd fel azzal a béna elhízott pofájával!

dhole 2007.11.13. 21:44:03

Akkor az Árpa lehúzta a ri_portert aki ezt még büszkén föl is teszi a világhálóra?
Ha jól tom az Árpa azért összeügyeskedett valami kis vagyont...na mégsem olyan hülyegyerek?

ri_porter 2007.11.13. 22:27:13

dhole: nem okosan átvert, hanem visszaélt a státuszával, elfogadott dolog, hogy a műsorterveket előre kell benyújtani. Azért lopta el, mert egy gyáva pöcs és tudta, hogy nem fogom beperelni (amit talán megértesz ismervén a magyar jogrendet) Bizony sajnálom, hogy VELE és NÁLUK nem tudtam pénzt keresni, de ne féltsél azóta is producer vagyok. És 90 kg-ban bajnok voltam, ökölvívásban. Hja, és még mensa tag is vagyok - az 55 ös IQ ra reagálva. Egyébként sok mindenben igazad lenne, ha nem tévednél annyit az előítéleteid miatt :) Azért lopni akkor sem ildomos, ha nem büntetik. Én nem szorultam rá más ötleteire soha, ő igen. Ezért szánalmas ember a maga poziciójában. És sok ilyen van.

Udo Trauschgeritzer 2007.11.13. 22:29:56

Mijaza homár? Mármint ebben a kontextusban?
Buzi? Tékozló?

Help me, help, please!

ri_porter 2007.11.13. 22:30:48

bjela: ha lenne sztárbox megint - bevállalnám, tudom, hogy megnéznéd. Esélye nem lenne hidd el - egy menet sem. De az élet majd megbünteti helyettem. Tudjátok milyen szar lesz neki a középszerűség amikor kipukkad ez a lufi?

drursu 2007.11.13. 22:45:21

dhole!
"Remélem Rád is számíthatok,majd jól megmondjuk egymásnak.Az meg másokat szórakoztat.Na kezded már kapisgálni?Igy működik a tested."

Oké, kapisgálom! Buli minden hülyeség, és vicc mindenki más hülyesége. Ha tortával pofándobják, még nagyobb poén. Röhögjünk együtt, még mindig jobb, mint egymást verni!
Csak az a baj, hogy Árpa lóg egy halom pénzzel - és nem csak nekem -, amit nem engedek át neki! És nem ügyes volt, hanem szar. Ilyen a teste. Tudod, mit ettem az esküvőjén (még egyszer: 16 órán keresztül álltunk-játszottunk-néztük a sok "celebet")? Semmit, ha a kisadag zsíros hideg krumplit nem gond, ha így nevezem. Ez volt a dolgozók kajája. Esküvőn!!! Mikor megérkeztünk, a velem játszó tagok azt mondták: na most forduljunk vissza, amíg nem késő! S ekkor még ki sem pakoltunk! Ránézésre tudták, hogy ez egy f@sz, szemétláda család! Több éves rutinból, kapásból.
Bocs, felhúztam magam. Ja, és a pénzt a "kis" Ráday uccai lakáskára gyűjtögette az édes, meg a pici baba érkezése is... Most akkor Árpa szerencsésnek született, vagy megérdemli majd, ha esetleg baleset éri véletlenül; nagy a forgalom a Körúton?!
...ja, és a 13 fős zenekarból én vagyok a legkedvesebb, legbéketűrőbb, legnyugodtabb fazon (tényleg!). Hallod, Attila?

dhole 2007.11.13. 22:50:45

ri-porter!
Nem állt szándékomban senkinek sem(drursunak sem)a kis lelkébe gyalogolni.Pusztán szórakoztat a dolog,mint ahogy mást is amikor én vok hasonló szituban.Ilyen az emberi természet.A zászló meg mindenkinek áll.Akkor ott Ő nyert,most Rajtad a sor,mutasd mit tudsz.Igérem majd ahhoz is jól hozzászólok.
De ha valahol épp a Győziklét szídják szívesen átmegyek megvédeni.Ellenkezni jó.

astreetfighter 2007.11.13. 22:56:15

kár, hogy itt mindenki rühelli árpát. igy nem is az igazi szidni.
nem lattam a musort, de van egy fogadasom, hogy ez is lehervasztott volna, mint a legtobb dolog amit eddig muvelt..
hol lehet olyan helyen is irni errol, ahol esetleg kedvelik?

dhole 2007.11.13. 22:57:47

drusu!

Árpát nem ismerem,max a celebeket.Vagyis nem.Őket sem.Főztem már Stholéknak a Lidoban..mert én meg szakács vagyok.Véleményem van,s ennyi.Nincs velük kapcsolatom,így marad az,h szórakozok rajtuk.Remélem jó sok balhét csinálnak,úgy szép az élet.Ti meg vágjatok vissza ha azt érdemli.Én meg írogatok okosakat.

belga6 2007.11.13. 23:02:17

Nekem az nem jön be, ahogy Árpa flegma arccal terpeszkedik a székében. Azért sem, mert látszik, hogy szerepet játszik, és ez a szerep megzavarja az én nyugodt tévénézésemet. Az egyetlen aki elviselhető a Mokkában, az a Liptai asszonyság.

funkymaffia · http://www.funkymaffia.hu/ 2007.11.13. 23:03:35

aki mokkát néz reggelente az ügyeljen a funkyságra!

bodobács 2007.11.13. 23:31:50

claudia azt mondta árpának h összegyűjtöttél elég pénzt a másik csatornán, ki tudod fizetni amit ki kell azért h azt mondtad h _playboy_. ezt. asszem. reggel. mikor néztem a mokkát. 15 percig tartott. (mert van annyi időm reggeli közben. se gyerek, se férj. csak lakótársak.)

Azor 2007.11.13. 23:53:33

Ritkán nézek tévét *mentegetőz* de láttam egy "riportot" az aktívban v passzívban már nemtudom. Mindegy is, tudjuk hogy megy ez a saját házicelebjeikkel forgatnak nagyon izgalmas történeketről hatalmas tényfeltáró ripotokat.
Szóval Atisról jött a hír ez elején, hogy lopott! Aztán jött még vagy tizenöccör, addig kiveték egy vak kiskutya szemét és betették egy néger kislánynak de sajnos ő sem látott vele, dundika új ruhát vett, egy szakértő megmondta, hogy magassarkúban nehéz járni, valaki rájött h azért éri meg fantasyket forgatni mert sokan nézik. Szóval mentek a leleplezések és két leleplezés között mindig jött a reklám meg a hír hogy Atika lopott! és ez is lesz még ma.
Na aztán talán a legvégén jött Attila, elmondták újra hogy lopott. Jó oké, lépjünk már. Attila fekszik a székében és meséli a történetet, a szöszi riporternő meg tényfeltér.
Mit? Kocsit. Miért? Fiatal voltam, bandáztunk. Sokat? Egyszer betörtünk egy üzetlbe. Komolyan? Igen. Ez érdekes. Az Ésss járt érte valami börtön? Kaptam két hónap javítót. És ettől az egész élete gyökeresen megváltozott és ennek köszönheti hogy az lett aki? Aha
Itt nagyjából vége lett a riportnak. Még megismételték saját magukat néhányszor.
Bazmeg. Hiteles ember ilyenben nem vesz részt...

prezent fail 2007.11.14. 00:14:57

Pár hónapja újrabeállítottam a csatornákat a tv-men, és a múlt héten vettem észre, hogy elfelejtettem a tv2-t. Broáf.
Abban biztos lehet mindenki, hogy az életben ezek tök másak (tehát akár Claudia kibírhatatlan), mert az adásmenet lehet egy életképtelen semmi, akkor is az van, mert leszarják a próbán, mennyire rossz.
Egyébként az Argó tényleg egy ingatag tákolmány. De persze, nálunk azzal is lehetett pénzt összehozni.

sanya64 2007.11.14. 00:49:50

"egy kurva nagyot ásított, majd pár másodperc után felállt a kamera elől, hogy neki kávéznia kell..."

igen komoly pasas lehet, ha még arra sem jó az asszisztenseknél, hogy vigyenek neki egy kávét... égés...

bár igaz, teljesen megtudom érteni őket, hisz ugye Árpa meg nem egy olyan pasi, akitől bárki is akár csak egy pohár vizet kérhetne... :))

mediakurva 2007.11.14. 01:24:32

konkrétan mi a bajotok ezzel a sráccal?

bocs, de nem követem a hajnali műsorokat :-))) mifelénk olyankor még alszanak a hegyen....


szar a mokka? akkor mi a szarnak nézitek?
gyűlölitek Árpát? tényleg ennyire szar életet éltek, hogy reggelente nincs jobb dolgotok, csakhogy banánhéjjal dobáljátok a plazmát?

tudom javasolni a kocogást meg egy gőzölgő forró fekete kávét

berek 2007.11.14. 04:06:34

Mokkamentes jó reggelt ki'vánok!

nyekk 2007.11.14. 07:35:40

Mitől ügyes ez a tahó Árpa? Telepöffeszkedte a könyvét, hogy mekkora penge, volt ő amikor bepofátlankodott az RTL-be. Ha apuci nem TVisten lett volna, akkor az első másodpercben úgy kivágták volna még onnan is, mint a macskát pisilni, (pedig a ker. TV sem Tudományos Akadémia) és ez a gátlástalan, sötét Árpagyerek harmadosztályú kolhozjampecnak is gyenge lenne az akasztói Stadler kocsmában. Ilyen apucival aki nem "ügyes", az még ennél a médiagennyputtonynál is hülyébb.

dr poljakov 2007.11.14. 07:44:57

Csak mondom, éjszakás voltam, úgyhogy nézni fogom direkt a műsort. A macskát meg szarni szokták kivágni. :)

balintka 2007.11.14. 08:00:31

Hát ez az Árpa gyerek nagyon nem illik műsorba. Hiányzik a HAvas! Ő neki legalább van a fejében.

bébéjoli 2007.11.14. 08:07:58

Jól sejted kedves Udo, a homározással a buzikkal teli konkurens csatornára célzott Attilánk!

dr poljakov 2007.11.14. 08:08:38

Liptai óriási. :)
"Tedd meg, Attila, hogy összeszeded magad! Ez mégiscsak egy műsor és sok pénzt kapsz érte!"

És kicsit sem látom a csajt poénos kedvében.

N.Zoli · http://foldiek.blog.hu 2007.11.14. 08:09:23

Korábban, mikor reggelente fölkeltem és reggeli műsorokat néztem, mindig csodálkoztam, hogy hogyan lehet mindenki ilyen fitt korán reggel? Később rájöttem, hogy a Napkelte felvételről megy :) A Mokkában sem láttam kómásnak eddig senkit. Árpa viszont olyan, mintha hajnalig ivott volna és még mindig szédülne egy kicsit.

grigorij 2007.11.14. 08:10:42

Tényleg Havas is apuka pénzén, beosztásán keresztül érte el azt, amit elért??? Mert ha nem, ne emlegesség Árpát egy napon (lapon) vele!!!! Mert Havas évtizedeken át megküzdött azért, hogy tahó lehessen! Ápra viszont soha a büdös életben nem tett semmit! Őt a "szöke-amerika-marketing" média nevelte ki, hasonlóan, mint a kertévék többi médiasenkiét!

Kobaljov 2007.11.14. 08:11:50

Hát amit az elmúlt két percben kezdésnek előadtak, gondolom szándékosan, hogy legyen valami balhé, provokáció igen gyenge volt. Legközelebb talán az lesz már az elképzelés, hogy Árpa bejön teljesen másnaposan az esti buliruhájában, megeszi a reggelijét a háttérben, interjú közben neki el kell külön magyarázni majd a kérdést is, esetleg behány a sarokba és Klaudia teszi tisztába..

N.Zoli · http://foldiek.blog.hu 2007.11.14. 08:19:08

És anyósnyelvvel hasraesik.

Megfigyeltétek, hogy minden kertévés műsorban együttdolgozó utálja a másikat, a bulvár szerint.
Stohl vs Fábry
Balázs vs Vágó
Schobert vs Béres. Nem tudom itt sem 3eldönteni, hogy ennyire köcsög mindenki, vagy műbalhé? Mot úgy néz ki, hogy kezd kialakulni a Havas vs liptai után az Árpa vs Liptai.

öregember 2007.11.14. 08:32:47

Nrm tudom mennyire néztétek ma reggel, de rendesen alvást színlelt Árpa, mire Klaudia :
-Jó lenne ha összeszednéd magad, sok pénzt kapsz te ezért!

Nekem tetszett, hogy keosztotta Klaudia.

Harincourt 2007.11.14. 08:33:32

No de gondolkodjunk már el egy kicsit: egy TV2 -nek, amelynek az esti hírműsorában Bárdos András "sztárbemondó" tud lenni egyesek szemében (na jó, próbálják ezt az imázst erősíteni), akkor egy reggeli műsorban, ahol gyakorlatilag annyi is elég, hogy megjegyezd a meghívott vendég nevét,nem fér el egy Árpaattila???
Hát ne szórakozzunk már! Az az ember megtalálta a helyét! Szívből örülök neki, hogy a TV2 fogadta be, és mondjuk nem a közpénzből működő, "közszolgálatiból 1 -es" csatorna. Egyébként meg, simán nem kell odakapcsolni,nézni.Ennyi.

öregember 2007.11.14. 08:34:34

*Nem, * leosztotta, :)

Na nekem is össze kéne szednem magam:P (bár én ingyé pötyögök ide:P )

bardamu 2007.11.14. 08:39:03

szerintem vagy szociológus szemmel érdemes nézni a bulvártévéket vagy sehogy

asztrografológus 2007.11.14. 08:40:38

Az RTL-en ma reggel Lilu kijelentette, Csernusnak, hogy bizony kurva jó nő, erre Buci megjegyezte, hogy nagyon jó a lába! LOL Láttátok már Lilu tehenekéhez hasonló, egyedien formátlan, totál "X" lábát! Buci-Buci legalább, ha azt mondtad volna, hogy jó a csöcse... Ja és Lilu kontrázott, hogy bizony neki nem csak a lába jó!

franjof 2007.11.14. 08:44:11

most hagytam abba nezni a mokkat

dr poljakov 2007.11.14. 09:01:42

Szociológus szemmel... muhaha. Legfeljebb a kommentelők nézzék így. A TV2 nagyon is "komolyan szólni" gondol a délelőtt otthon lévőkhöz. Szerintem kapcsolok az MTV-re. A zenésre. Reggelihez jó lesz az is. :)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu 2007.11.14. 09:11:17

Reggel hallgassatok Fialát

mokka csak a presszóban jó

derelye vágó 2007.11.14. 09:17:53

akkor most valaki azér menő mer tud lopni?

osztovata 2007.11.14. 09:21:48

Tegyék be Árpa mellé a Svábyt és máris kész kasszasiker:)))) Ja, és még készítsenek riportot az Orbánnal - jó szórakozás lenne:))
És az is elárul valamit a színvonalról, hogy a Claudia számít jónak Árpa mellett!Csak mert papírról fel tud olvasni néhány kérdést. Szánalmas mindkét gagyitévé.

Vad.Körte 2007.11.14. 09:28:01

Csak azt nem rtem, ha ilyen szar, akkor a kedves cikkíró minek nézi, ti minek nézitek, ő minek ír cikket róla? Ami szar, azt le kellene felejteni. De neeem, nálunk nem, nálunk azt kérem szépen reklámozni kell, így kell megmutatni, hogy milyen tájékozottak, műveltek és intelligencsek vagyunk. Persze, hiszen ez az Attila is mekkora egy tirpák.

osztovata 2007.11.14. 09:34:58

Vad.Körte
tulképpen igazad van, mentségemre szóljon, hogy én csak 5 percet láttam az Árpából de az is sok volt. Claudiát sem kedvelem, kb a Szomszédoknál abbahagyhatta volna - szerintem. Ő is az Ábel Anita és Stohl Buci féle "színész és/vagy műsorvezető de inkább semelyik" kategóriába esik.
Hogy miért írok ide - hát jó ha nem engem fikáznak:)

dr poljakov 2007.11.14. 09:36:26

Vackor, nem értelek. Ez már a rómaiak óta így van. Kenyér kell a népnek, meg cirkusz. Tévé van cirkusznak, mer foci nincs. :)

primula · http://primula27.blog.hu/ 2007.11.14. 09:37:16

Kíváncsi leszek a sztorionlájn házi főboszorkánya mikor fog megnyilatkozni Árpa Úr tévés szereplésével kapcsolatosan.
Amúgy az egész család igen exhibicionista: a múltkor Árpáné asszony utazgatott keresztül-kasul Amerikában a Favorit kamerái előtt két hasonlóan nagy kaliberű barátnéjával... Eszembe is jutott egy-két dolog a családanyaságról akkor, de azt itt most nem fejteném ki. Egyébként is annyi nézhetetlen emberke szerepel a kertévékben nap, mint nap, hogy Árpa már fel sem tűnik...és ugye senki sem gondolja komolyan, hogy még két év múlva is a Mokkát fogja vezetni? Arra a pár hónapra, amíg ott van, pont jó.Aztán úgy is jön majd más kérészéletű "sztárocska", aki pár hónap múlva ugyancsak eltűnik.

Ha már TV2...tegnap pár pillanatra belekapcsoltam a Nagy Fogyásba....Komolyan mondom: kritikán aluli!

Vad.Körte 2007.11.14. 09:51:47

Ez cirkusz? Ha ez szar, mondom HA, mert én valóban nem nézem, akkor ez minket szórakoztat? Vagy szenvedni ülünk oda nézni? Nem értem...

A cirkusz római értelemben nem a balhét jelenti, hanem a szórakoztatást.

Az igazi Svarc Enegger · www.freetibet.org 2007.11.14. 09:54:01

Sosem értettem, hogy miért mutogatják ezt a csávót. Szánalmas lehet a felhozatal, ha ő a jobbak közül való.

Vad.Körte 2007.11.14. 09:56:48

Ne hidd, hogy feltétlenül az dönt, ki a jó...

Tappancsfiú 2007.11.14. 10:15:42

Mi lenne ha egyszerűen leállnánk a mokkában szereplő beugró Haavasimitátorról és agyonhallgatnánk ;)

Tappancsfiú 2007.11.14. 10:16:41

Tulajdonképpen Avasimitátort akartam írni

wing69 2007.11.14. 10:21:07

asztrografológus 2007.11.14. 08:37:11
Ki ratyi az RTL-en?

A teljes magyar vezérkar. És ez most nem vicc. Csak a külföldi vezérek heterók (még, vagy talán már ők sem).

RTL = Ratyik Tele Lóvéval

feketeN 2007.11.14. 10:41:34

Figyelj már, ri_porter, te, aki lennox lewist és stephen hawkingot is nyilván könnyedén lenyomnád. Itt rinyálsz hogy lenyúlt töled az Árpa valami műsorötletet, közben mindenki tudja, hogy csak külföldi műsorokat honosított meg, semmi saját vagy eredeti ötletből nem készült soha műsor. Na melyik is az, amit lopott tőled? te találtad ki a heti hetest? a milliómost? a lúzer fc-t? a valóvilágot? a mónikát? na melyiket? szegényke...

dr poljakov 2007.11.14. 11:04:05

Vad.Körte: az a szomorú magyar valóság, hogy ez nem balhét, hanem tényleg szórakozást, egész hétre beszédtémát jelent sokszázezer magyarnak. Meg a kibeszélő show-k történetei. Broáfff. Tömegtévé tömegigényeknek.

Arról volt szó tegnap valamelyik - MR1? - rádióban, hogy a szabad iskolaválasztás ugyebár nem mindenkinek adatik meg, vidékről a gyerek nem tud feljönni, esélyhátrány, stb. Van olyan külföld, ahol ezt úgy oldották meg, hogy emelt fizetéssel minőségi oktatókat küldtek vidékre, így teremtve esélyeket. Namármost ha a nagy magyar médiából ki tudjuk kitakarítani a TV2 és RTL Klub szintű műsorszórókat, vagy csak a médiatörvénnyel köteleznénk őket a szenny terjesztésétől tartózkodni, emelhetnénk a hazai átlag IQ-n. Mittudomén. Kérem, kapcsolja ki!

ri_porter 2007.11.14. 11:08:21

feketeN - ostoba vagy és tájékozatlan. Mint producer bármelyik licenc műsorát kiegészíthette bármiféle ötlettel, rovattal. Így is tett. Miért hazudnék te szerencsés??

ri_porter 2007.11.14. 11:15:11

Árpa Attila egy senkiházi tehetségtelen tolvaj köcsög. Az is mind idióta aki hagyta őt "érvényesülni". Az is aki megnézte a "filmjét" meg akik elolvasták a könyvet amit bérírók összeraktak. Igénytelen nép, ezt kapja. Témát lezártam, dolgom van, nem érdemes erről a köcsög faszról továbbiakban értekezni.

Szanaszét szolizott szilikonos szőke 2007.11.14. 11:16:45

A kalamár asszem ratyi a retekklubon, mintha ezt hallottam volna róla. De a kutyája akkor is jó fej, és a Kalamár sem egy bunkó. Komolyan, nem mindegy, ki a ratyi? Csigatévén is vannak szép számmal, azt se nézem többször, mint a retekklubot. Van Discovery meg Natgeo, meg TV Paprika, oszt az jó nekem :D Meg persze torrent... ez nem én mondtam :D Én nem csinálok ilyen csúnya dolgokat sosemis :D

Nyufó 2007.11.14. 11:25:26

Árpa Attilát képen tudnám nyomni simán egy palacsintasütővel... Olyan szinten irritál... (BOCS)

vasszűz · http://www.kalandrover.hu 2007.11.14. 11:35:09

Csodálkozom, hogy egyesek azt írják, Árpa ügyes üzletember.
Úgy látszik, ilyen a sikeres üzletember, mint Sváby és Árpa.
Bár akkor nem tudom, mért kell mind a kettőnek a TV2-ön csüngenie?

Louo 2007.11.14. 11:49:16

Én dehogy sírom vissza a Havas féle tahóságot, de azért megjegyeznék valamit.

Nem azért rúgták ki Havast, mert a vislekedése nem felelt meg a Tv2 szellemiségének? Ezek szerint ez megfelel.
(Persze Havas nem nyerte meg az Árpa Attila kerestetik c. vetélkedőt. Az de szánalmas volt!)

(Egyébként azonos vagyok a Louuu néven kommentelővel, csak a munkahelyemen másképp lépek be. Mindegy, uaz vagyok.)

feketeN 2007.11.14. 11:55:05

ri_porter! tehát neked volt egy ötleted egy "rovatra", amit az Árpának el akartál adni az egyik műsorába? MUHAHAHAHA!!!

Na de viccen kívűl, ha ez már a múlté, és ő már úgyis lenyúlta, miért nem osztod meg velünk az "ötletedet" egy "rovatra" a "műsorába", amit lenyúlt?

feketeN 2007.11.14. 12:15:16

és ha már olyan kurva őszinte, okos, erős, értelmes ember vagy, és azt állítod hogy producer vagy, miért nem mondod el hogy te melyik műsort / melyik műsorokat produkálod saját zseniális ötleteid alapján (amik még maradtak, miután a kegyetlen Árpa kifosztott)
Talán neked is jár majd egy comment-com-os topic. Na, mit szólsz?

feketeN 2007.11.14. 12:23:01

megjegyzés: nem az árpát akarom védeni, de utálom a hiteltelen kommenteket. Szidjad az Árpát, azt a mocskos görényt, faszozd és köcsögözd le (sokaknak végül erről szól a kommentelés)de ne találj ki sztorikat, ne hazudj, ne rágalmazz. Az rosszabb, mint műsorrovatötleteket lopni! muhaha!

CalvinKlone 2007.11.14. 12:46:49

Ri_porter:

Tényleg fura, hogy itt tolod a személyes sérelmeiedet. Sztem ezeket a dolgokat, akkor és ott kellett volna elintézni, amikor és ahol történtek. Ha meg ugye tényleg gógyis boxbajnok producer vagy, akkor azt is tudod, hogy a licenszelt műsorok többségében nem enged a formattulaj gányolni, toldozni-foltozni egyéni ötletekkel. Árpa pedig jelen példa szerint azt csinálja, ami a kereskedelmi tv-k feladata: light entertainment. A nézettsége eddig jó, a kommentek burjánzanak a neten. Ha a közszolgálati média jól működne (vagy inkább működne), akkor lehet, hogy oda se kapcsolnál a Nyugat-Európában mindenhol 3-4-5. helyen kullogó kertévékre. A TV2 és az Árpa azt teszi, amit tennie kell, az a baj, hogy nincs hova átkapcsolni, ha ez valakinek nem tetszik...

Tappancsfiú 2007.11.14. 13:50:43

Rí_a_porter

Megszívattak, talpra áltál van önbecsülésed?
Akkor mi a tetünek irogatsz ide ócsárolva korábbi "munkaadódat".
Leléptél miután kivívtad e topikos team néhány tagjának ellenszenvét.
Nekem is mint jó párunknak itt (bár nem vagyok, nem vagyunk médiás producerek)van, volt, lesz jobbító szándékú ötletünk mégsem sírunk, hogy nincs aki megvalósítja.
Ahelyett, hogy itt toprongyoskodsz és szapulod az általam médiaszörfösnek nevezett gipsz jakabot összegyüjthetnéd az itt lévő szürkeállomány megynilvánulást
Remélem visszaírsz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dallas 2007.11.14. 16:44:52

Nem tudom mit basztatjátok riportert, sajnos ezek a dolgok így működnek. Nekem is lopták már el ötletemet, engem is felhúzott. Ha leírnám, hogy mit, senki nem hinné el és mindenki fröcsögne, mint most, hogy biztos hazudok. Így bele sem kezdek és le is szarom, h ki mit gondol. A lényeg: valóban megy az ötletlopás és valóban a legszemetebb, leggátlástalanabb geciládák aratnak a médiában magyarországon, olyanok, akiket nyugateurópában meg amerikában már régen kilökött volna magából a szakma.
Na, hát Árpa egy szép példája ennek. Nálunk nem a tehetségben mérnek semmit. A média is csak olyan, mint a többi "dolog" az országban. Szerintetek a sok aranyláncos, nagynémetautós, gyúrós, kopasz faszkalap, akik anno a biztosítózásbó, meg sokminden más bűnözésből összekapták magukat és röhögnek a rajtatok meg rajtam, azok tehetségesek?
Egy faszt. Jókor voltak jó helyen és gátlástalanok voltak, pont a tahóságuk miatt. Ennyi. Árpa a médiára átfordítva ugyan ez. Már ha értitek mire gondolok..

Dallas 2007.11.14. 16:48:20

jahh és amikor én ratyiztam le Kolosit, egyből kimoderáltak napokig nem tudtam belépni.. Mi ez a modernizáció az Indexnél?:))

Szólj hozzá!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Új információk a roma szokásokról a Győzike showban.

2007.11.13. 13:24 Dallas

Megint gazdagabbak lettünk valamivel.

Most azt tudhattuk meg az RTL Klub szerkesztőitől és Góspór Győjzőtől, hogy a cigányoknak milyen, eddig ismeretlen(?) tulajdonságaik vannak..

Ha megkérsz egy cigányt, hogy takarítson ki, először is elválalja, majd egyáltalán nem csinál semmit. Sőt, beleeszik a csokidba, beleiszik a piádba, de még a ruháidat is felveszi.

Amikor meg számonkéred rajta, letagadja és még ő háborodik fel.

Kb ez volt az üzenete a regnapi Győzike sónak. Másról ugyan is nem szólt. Nyilván ez a szitu elképzelhetetlen egy "fehér" családban a szerkesztők meg a só írói szerint, így milyen jó poén, hogy röhöghetünk a cigányok igénytelenségén és lusta tolvaj mivoltán.

 

Már többször leírtam, hogy nem szeretnék roma lenni egy munkahelyen vagy egy közösségben az ilyen cigányrealiti után. Gondolom, ez persze megint csak a kutyát nem érdekli.

Győzőt a legkevésbé.

manimanimani...

Szólj hozzá!

Buci meg a lépcső

2007.11.11. 09:56 Dallas

Hogy pont lemaradtam róla! Kiálthat föl sok, hozzám hasonlstos ember, mert pont nem látta, láttam élőben, hogy Buci pofára esett a Csillag születik, című esztrádműsor keretein belül. Persze, hogy nem láttuk, hiszen nehéz végignézni a retekklub élő adásait, kapcsolgatás nélkül.

Ha nem lenne, internet, akkor talán még be is venném, h tényleg elesett, de nézzük csak meg tüzetesen..

Akkora műesésről van szó, véleményem szerint, hogy ez vetekszik, Dévid Merlíni papírrakéta kilövős műsorszámával (tudjátok, amiben virágcserép volt a hatómű)!

Mint a Comment.Comon is megjegyeztem a topkban, mindíg azt hiszi az ember, h nincs lejjebb, de folyton téved.

Csütörtökön ismét erős részt produkált a Kemény Zsaruk, Kevenó, úgy vágta be a cellába Vic emberét, mint a szart, kiváncsi vagyok mit fognak kezdeni a skizó feleséggel. Pénteken a másik kötelező, Dexter is eléggé fölpörgött, a hűtőkocsis gyilkos jól elvitte hajókázni, Dex nővérét. Megint gyengén megírt forgatókönyv, rendezés, szinészi játék.. :) Áhh, hagyjuk, nem tudom a honi forgatókönyvírók, mikor tudnak ilyen sztorikat rittyenteni..

Elnézést, azoktól, akik nem követik nyomon ezeket a sorozatokat, a számukra érdektelen lelkendezésemmel, de talán itt az ideje, hogy bekapcsolódjanak! :)

Egyébként a TV2 programválasztása kiválló, a megunhatatlan Csupasz Pisztoly szériát szembe rakja a Csillag Születikkel, szerintem okos húzás, szokás szerint végigröhögtem Frent Drebint, pedig vagy 20 x láttam..

 

Szólj hozzá!

nos..

2007.11.04. 21:19 Dallas

Nos, újra itt..

Visszatérve a Győzikés bejegyzésemre, kérdésemre válaszolva, azt mondták tahó vagyok, ill megütheti az Index a bokáját ha lebuzizom az RTL progigazgatóját. Az utóbbit elfogadom. Bár.. ha meggondolom az előbbit is.. :) Mind1, döntse el mindenki kinek van igaza, olvasható (legalább itt) a komment.

Viszont ami fontosabb, ma Talma világbajnok lett, respect! Szakmai szempontból is, mert az M1 kivállóan közvetítette, nem úgy a ker adók, látszik, h az összefoglalóikból pont csak a lényeg hiányzott.. Maga a verseny.

A Tűzvonalban valóban begyorsult (M1), már kezd olyan lenni, mely megfelelő az elvárásoknak, drukolok, nehogy elcsesszék, ahogyan szokták.. Stolbuci igen jól hozza a figurát, kár, h egyébkét így tönkrevágta a tiszteletet irányában, amikor elkurvult a pénznek és elfelejtette, h ő is csak egy ember.

Na de a csillag születik!

Ehhe! Egy kommentelő szerint olyan mint a Hajós volt förmedvénye, a Benne leszek a tvben. Hát, igen, pont olyan, csak még Fábrik úr is a nevét adta hozzá. Kb úgy harangozták be, mint valami megújult Kimttudot, hogy hónapokig castingoltak, stb.

EZT??

Na és az énekes kislány? Engem mindíg elborzaszt, amikor az ostoba, pénzéhes szülők, a pedifiloknak nagy örömöt okozva, kisminkelik a 10 éves kislányukat, lehetőleg kurvának és énekeltetik, az önkritika legnagyobb hiányával.

Erről a műsorról valszeg még fogok értekezni.. :)

Csüssz.

Szólj hozzá!

2007.10.30. 20:22 Dallas

Noshát, az alábbi Győzikés beírásom miatt kimoderáltak a fórumról.. Ehhe, ezen csak röhögni tudok.. Már az index se a régi, ilyenkor arra gondolok, mégis csak disszidálni kellene..

Írtam is a cikk eredeti szerzőének, ha válaszol, átmásolom ide..

Egyébként hála égnek (visszatérve a televízióhoz) halottak napjára ismét nagyon igényes és izgalmas "ünnepi" műsort rittyentettek a ker. tévék. Gyakorlatilag, be sem érdemes kapcsolni a tévét. De komolyan, mikor szoknak már le erről az ostoba magyar szokásról, h a többnapos ünnepeket Adam Sandler filmekkel teszik nézhetetlenné?

Ehh..

Szólj hozzá!

2007.10.29. 12:43 Dallas

Komment:

Győzikét nagyon meglesték

A Blikk paparazzija
2007.10.29. - szabóZ

Hagyjuk a szokásos bulvárfintorgást, hogy mégis kit érdekel Győzike. Olyan ez, mint a pornó, senki nem nézi, Kovi mégis jól megél belőle. Nem Győzikével van nekünk bajunk és még csak nem is a Blikkel, hanem a Blikkben Győzikéről megjelenő béna pr-cikkekkel. Merthogy ma indul újra a gyakran cigányrapperként emlegetett (nem tud énekelni, vagyis rapper, persze) zebramintás hülyegyerek vérprofi realitykomédiája, amit a bulvárlap is megtámogat. Egyéb reklámtevékenység plusz áfa, ugyebár.

Most azon se akadjunk fel, hogy olyan hülyének néznek minket, hogy minden évad bemondják a betlit, és kicsapják a „Meg fog szűnni a Győzike show” és „Válni akar Bea asszony”- feliratú kártyákat. Hülyék vagyunk, na, minden évben jól be is vesszük.

De azt már nem, hogy Győzikét a Blikk megleste a szentkúti zarándokhelyen, ahogy jól beállított képeken, piros sportcipőben és inverz Torgyán-jelmezben (fekete zakó fehér nyakkendővel) imádkozik.

Szinte látom, ahogy a paparazzi kihajol a bokrok mögül, hogy „Győzike, kérlek most ne mozogj, most lesnénk téged, utána meg még lesz egy interjú is!”

3 komment

 

 

Dallas 2007.10.29. 12:33:53

Abszolúte, így van, mindíg beszopják a prolik, amit a cigánysztár meg a szerkesztők kitalálnak. szívrohamtól váláson keresztül a vajda-ságig, mindent. A suttyó magyarok meg zabálják és a legnézettebb műsort csinálják ebből a fostengerből. Persze külön respect a stábnak, h ennyire profi a műsor, talán még Virógot is seggbe-seggbe rugják, ha nem sír eléggé. Hogy ez mennyire árt (ártott) a cigányokhoz fűződő sztereotípiák erősítéséhez? Ki nem szarja le? Kolosi nyilván nyugodtan alszik. Kéne egy buzi reality is, azok se maradjanak ki a szórásból, jut eszembe a programigazgató úrról..

Szólj hozzá!

2007.10.26. 16:10 Dallas

Alakart, megint nézhető volt és érdekes dolog jutott eszembe. Pesty úr (y-al) azt mondta a kettős állampolgárságról szóló népszavazáskor döntötte el, hogy "feladja függetlenségét" és a Fidesz oldalára áll, aktív politikai munkába fog. Tehát Pesty is megette a Fityesz akkori kommunikációját, hogy ez a Magyarságról szól.. Ehhe..

Az hogy létezik, hogy a "rendszerváltás krónikása" nem vette észre, hogy azembereket nem érdekelte az egész, mert féltették a munkahelyeiket, tudván, h esetleg fele pénzért valaki majd elválalja helyettük. Azemberek pont leszarták Gyurcsányt és leszarták, mondjuk ki, Erdélyt is. Egyszerűen nem akarák kockáztatni az egzisztenciájukat, illetve fostak attól, hogy az így állampolgárságot szerzett emberek, majd hálából bebetonozzák a Fideszt a hatalomba, még akkor is ha ez hülyeség.

Szal, ezt beszopni.. A nagy krónikásnak..

Szólj hozzá!

2007.10.26. 15:58 Dallas

Nos, hát igen..

A rekekklub, mintha megsértődött volna, mert tegnap kritikával illettem, mindjárt hajnali negyed 1-kor el is kezdte vetíteni a Shild-et. Nagyon köszi! Most olyan vagyok, mint egy élőhalott.. Kolosit karóba húznám, már ha neki ez büntetés.. :)

Szólj hozzá!

2007.10.25. 13:23 Dallas

Nos, eljött az idő, betelt a pohár, ahogy a Vezér mondta kedden, itt az ideje, h én is leírjam, amit gondolok.

Persze ez a szellemi magaslat maradhatott volna 180 cm magasságban is, de azt gondolom, túl sok ez már egy fejnek, jobb ha örökül hagyom.

 

Szóval, lesz ma Alacart az M1-en, remélem Pelcnét (régen Percnének hívtam, mert reménykedtem abban, hogy percei vannak csak a magyar politikában, de tévedtem) most nem hívták meg, mert a visításától megint nem tud majd elaludni a gyerekem.. De viccen kívül, azt az adást leszámítva, nekem tetszik a műsor, jó ötletnek tartom egy asztalhoz ültetni olyanokat, akik egyébként (nyilvánosan legalább is) nem tennék.

Utána talán érdemes belenézni Fábrik úrba is, akkorra már a műsora a végét járja, talán nem marad addigra komcsizás benne (Fideszezésnek se örülnék, félreértés ne essen, sztem a krumplileves az legyen csak krumplileves) és kibírható lesz a nap, de talán a hét fénypontjáig az idő, már ami az igényes, jól megcsinállt (Tűzvonalban-sicc!) általam ismert krimisorozatok pápájának, a The Shild (Kemény Zsaruk) kezdetéig eltelik. Kötelező darab!

Jahh és majd elfelejtettem megköszönni a Retekklubnak, hogy csütörtökön 23.45-kor kezdenek egy díjhalmazzal jutalmazott sorozatot vetíteni. THENKSZ.

Folytköv.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása