HTML

(túl) Nagyképernyő

Mozi, tv, rádió-megmondó, vélemény-blog

Friss topikok

Linkblog

nos..

2007.11.04. 21:19 Dallas

Nos, újra itt..

Visszatérve a Győzikés bejegyzésemre, kérdésemre válaszolva, azt mondták tahó vagyok, ill megütheti az Index a bokáját ha lebuzizom az RTL progigazgatóját. Az utóbbit elfogadom. Bár.. ha meggondolom az előbbit is.. :) Mind1, döntse el mindenki kinek van igaza, olvasható (legalább itt) a komment.

Viszont ami fontosabb, ma Talma világbajnok lett, respect! Szakmai szempontból is, mert az M1 kivállóan közvetítette, nem úgy a ker adók, látszik, h az összefoglalóikból pont csak a lényeg hiányzott.. Maga a verseny.

A Tűzvonalban valóban begyorsult (M1), már kezd olyan lenni, mely megfelelő az elvárásoknak, drukolok, nehogy elcsesszék, ahogyan szokták.. Stolbuci igen jól hozza a figurát, kár, h egyébkét így tönkrevágta a tiszteletet irányában, amikor elkurvult a pénznek és elfelejtette, h ő is csak egy ember.

Na de a csillag születik!

Ehhe! Egy kommentelő szerint olyan mint a Hajós volt förmedvénye, a Benne leszek a tvben. Hát, igen, pont olyan, csak még Fábrik úr is a nevét adta hozzá. Kb úgy harangozták be, mint valami megújult Kimttudot, hogy hónapokig castingoltak, stb.

EZT??

Na és az énekes kislány? Engem mindíg elborzaszt, amikor az ostoba, pénzéhes szülők, a pedifiloknak nagy örömöt okozva, kisminkelik a 10 éves kislányukat, lehetőleg kurvának és énekeltetik, az önkritika legnagyobb hiányával.

Erről a műsorról valszeg még fogok értekezni.. :)

Csüssz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagykepernyo.blog.hu/api/trackback/id/tr89218486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása