HTML

(túl) Nagyképernyő

Mozi, tv, rádió-megmondó, vélemény-blog

Friss topikok

Linkblog

2007.10.29. 12:43 Dallas

Komment:

Győzikét nagyon meglesték

A Blikk paparazzija
2007.10.29. - szabóZ

Hagyjuk a szokásos bulvárfintorgást, hogy mégis kit érdekel Győzike. Olyan ez, mint a pornó, senki nem nézi, Kovi mégis jól megél belőle. Nem Győzikével van nekünk bajunk és még csak nem is a Blikkel, hanem a Blikkben Győzikéről megjelenő béna pr-cikkekkel. Merthogy ma indul újra a gyakran cigányrapperként emlegetett (nem tud énekelni, vagyis rapper, persze) zebramintás hülyegyerek vérprofi realitykomédiája, amit a bulvárlap is megtámogat. Egyéb reklámtevékenység plusz áfa, ugyebár.

Most azon se akadjunk fel, hogy olyan hülyének néznek minket, hogy minden évad bemondják a betlit, és kicsapják a „Meg fog szűnni a Győzike show” és „Válni akar Bea asszony”- feliratú kártyákat. Hülyék vagyunk, na, minden évben jól be is vesszük.

De azt már nem, hogy Győzikét a Blikk megleste a szentkúti zarándokhelyen, ahogy jól beállított képeken, piros sportcipőben és inverz Torgyán-jelmezben (fekete zakó fehér nyakkendővel) imádkozik.

Szinte látom, ahogy a paparazzi kihajol a bokrok mögül, hogy „Győzike, kérlek most ne mozogj, most lesnénk téged, utána meg még lesz egy interjú is!”

3 komment

 

 

Dallas 2007.10.29. 12:33:53

Abszolúte, így van, mindíg beszopják a prolik, amit a cigánysztár meg a szerkesztők kitalálnak. szívrohamtól váláson keresztül a vajda-ságig, mindent. A suttyó magyarok meg zabálják és a legnézettebb műsort csinálják ebből a fostengerből. Persze külön respect a stábnak, h ennyire profi a műsor, talán még Virógot is seggbe-seggbe rugják, ha nem sír eléggé. Hogy ez mennyire árt (ártott) a cigányokhoz fűződő sztereotípiák erősítéséhez? Ki nem szarja le? Kolosi nyilván nyugodtan alszik. Kéne egy buzi reality is, azok se maradjanak ki a szórásból, jut eszembe a programigazgató úrról..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagykepernyo.blog.hu/api/trackback/id/tr59211764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása