HTML

(túl) Nagyképernyő

Mozi, tv, rádió-megmondó, vélemény-blog

Friss topikok

Linkblog

Új információk a roma szokásokról a Győzike showban.

2007.11.13. 13:24 Dallas

Megint gazdagabbak lettünk valamivel.

Most azt tudhattuk meg az RTL Klub szerkesztőitől és Góspór Győjzőtől, hogy a cigányoknak milyen, eddig ismeretlen(?) tulajdonságaik vannak..

Ha megkérsz egy cigányt, hogy takarítson ki, először is elválalja, majd egyáltalán nem csinál semmit. Sőt, beleeszik a csokidba, beleiszik a piádba, de még a ruháidat is felveszi.

Amikor meg számonkéred rajta, letagadja és még ő háborodik fel.

Kb ez volt az üzenete a regnapi Győzike sónak. Másról ugyan is nem szólt. Nyilván ez a szitu elképzelhetetlen egy "fehér" családban a szerkesztők meg a só írói szerint, így milyen jó poén, hogy röhöghetünk a cigányok igénytelenségén és lusta tolvaj mivoltán.

 

Már többször leírtam, hogy nem szeretnék roma lenni egy munkahelyen vagy egy közösségben az ilyen cigányrealiti után. Gondolom, ez persze megint csak a kutyát nem érdekli.

Győzőt a legkevésbé.

manimanimani...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagykepernyo.blog.hu/api/trackback/id/tr68227678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása